Elandsgracht 64 - 020 627 74 42
Heerlijk traditioneel
De traditionele Italiaanse keuken bestaat uit antipasti, een eerste gang (i primi piatti), een tweede gang (i secondi piatti) van meestal vlees of vis en tot slot een nagerecht (dolci). Maar je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor wat antipasti en daarna een bord heerlijke pasta en een goed glas wijn. Zalig! De Italiaanse keuken is van oudsher overigens vrij streekgebonden maar tegenwoordig zie je dat veel koks ook goed kijken naar andere Italiaanse steden. Italiaans restaurant Palladio heeft zijn roots in Zuid-Italië, in Bari om precies te zijn. Hieronder zie je het menu van Italiaanse gerechten wat regelmatig wisselt. Aanvullend op dit menu, kun je in het restaurant ook nog kiezen voor gerechten uit onze dagkaart, waaronder heerlijke dag specials! Restaurant Palladio biedt een 3-gangenmenu aan voor EUR 45,- per persoon. Hierbij kies je een antipasto, een pasta en een dessert uit het menu hieronder.
Verschillende Italiaanse delicatessen. Min. 2 personen.
Pompoen-flan geserveerd met geitenkaasfondue , truffel en kruimelige, zongedroogde tomaten
Zelf-geïmporteerde buffelmozzarella van Paestum, geserveerd met confijttomaten en olie met basilicumsmaak
Dungesneden kalfsvlees met een saus van tonijn, kappertjes en ansjovis
Verse pasta, geserveerd met witte truffelcrème en Parmezaanse kaas
Ravioli ricotta en spinazie geserveerd met gekonfijte tomaten, basilicumboter
Verse pasta geserveerd met pittige tomatensaus, uien en gekruide varkenswang
Verse pasta met wilde ragu
Linguine met zeevruchten, licht pittige gamba’s saus
Ossenhaas geserveerd met eekhoorntjesbrood, groente en aardappelen
Langzaam gegaarde kalfswang in primitivo rode wijn geserveerd met aardappelpuree en saus
Zeebaarsfilet geserveerd met witte wijn, olijven, kappertjes, ansjovis en salade
Speciaal recept van de chef: gevulde calamares
Herinterpretatie van Tiramisu met Cantucci (droge amandelkoekjes)
Huisgemaakte Panna Cotta met vers gemarineerd fruit
Amaretto Parfait geserveerd met zelfgemaakte perziken op siroop
Taart van de dag
Typisch Italiaanse sorbetto gemaakt met citroenijs, wodka en Prosecco
Vraag onze medewerkers naar een dessertwijnarrangement
Per glas
Aperol, Prosecco, sinaasappel
Per glas
Per glas, alcoholvrij
Per glas
Per glas
Per glas
Per glas
Per glas.
Per glas
Per fles
Marche. Per fles
Abruzzo, per glas
Veneto, per glas
Sudtirol alto adige. Per fles.
Veneto trevenezie. Per fles.
Veneto Verona. Per fles.
Piemonte. Per fles.
Per glas.
Puglia. Per glas.
Veneto. Per glas.
Toscana. Per fles..
Toscana vallocaia montepulciano. Per fles.
Toscana. Per fles.
Toscana castagneto Carducci. Per fles.
Toscana. Per fles.
Piemonte. Per fles.
Toscana vallocaia montepulciano. Per fles.
Toscana. Per fles.
Veneto. Per fles.
Piemonte. Per fles.
CANTINA PRIVATA LIMITED EDITION. Per fles.
CANTINA PRIVATA LIMITED EDITION. Per fles.
CANTINA PRIVATA LIMITED EDITION. Per fles.
CANTINA PRIVATA LIMITED EDITION. Per fles.
CANTINA PRIVATA LIMITED EDITION. Per fles.
Lees in onze Privacy- & Cookieverklaring hoe we omgaan met je gegevens.