Ontvang onze heerlijke nieuwtjes!

Lees onze privacy- & cookieverklaring om te zien hoe wij omgaan met je gegevens!

Bedankt voor het inschrijven. Je ontvangt een mailtje met een link om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Check dan je spamfolder.
Palladio wijn3

BIJ EEN MOOIE AVOND HOORT EEN

MOOIE ITALIAANSE WIJN

Bij Italiaans restaurant Palladio

OP Z'N ITALIAANS UIT ETEN (EN DRINKEN!)

Wijn uit Zuid-Italië
In het Italiaans Restaurant Palladio serveren we elke dag Italiaanse en Apulische wijn afkomstig uit de zonovergoten gebieden van Zuid-Italië, om, mede dankzij de wijn, de typische sfeer van de Italiaanse keuken te scheppen.

Tot vandaag de dag is het dialectische woord voor wijn in Apulië “mjere”, van het latijnse “merum” wat betekent: zuivere en natuurlijke wijn.

Nu net als toen zorgt de kalkgrond in combinatie met een zacht klimaat, weinig regen en warme droge zomers voor de beste omstandigheden om kwaliteitswijnstokken te verbouwen.

Italiaanse en Apulische wijn
In Italiaans restaurant Palladio bieden we Italiaanse en Apulische wijnen aan, zoals: Uva di Troia, Bombino, Verdeca, Bianco di Alessano, Primitivo en Negro Amaro.

Het zijn majestueuze en karaktervolle rode wijnen, schitterende rosé’s, verfijnde en edelmoedige witte wijnen en tenslotte fluweelzachte demi-sec flessen en sprankelende spumanti’s.

Palladio wijn4
Palladio wijn5
Palladio wijn6